Mike Steve

Mike SteveWelkom Biografie Nieuws Discografie Fotogalerij Boekingen

 

BOEKINGEN:

DE TIJD VAN TOEN IS TERUG.

Speciaal voor bewoners en residenten van Woon- en Zorgcentra heb ik, samen met zangeres Pascale, (academisch geschoold), uit Geraardsbergen, een 90 minuten durend programma samengesteld, volledig aangepast aan de muzikale verwachtingen van deze mensen.

Liedjes brengen van decennia geleden tot de dag van vandaag, die ieder van hen nog kent en die hun terugbrengen naar de tijd van toen, dat is de bedoeling van dit aanbod ter gelegenheid van mijn 50 jarig jubileum in de showbizz. Een vleugje humor hoort er ook bij, evenals een cadeautje voor de jarige in het publiek.

Speciaal voor de Woon- en Zorgcentra heb ik een zeer lage promotieprijs berekend, steeds all in ( 90 minuten optreden, geluidsinstallatie, verplaatsingskosten). Het betere optreden kan bij ons dus ook goedkoop.

Prijs: 325€, De tijd van toen met Mike Steve en Pascale.

Deze prijs geldt uitsluitend voor WZC.

Vraag vrijblijvend info, u wordt steeds zo spoedig mogelijk van antwoord gediend.

Mike Steve - voorstelling 2015

Mike treedt opnieuw op en met zijn mooie, krachtige welluidende stem weet hij opnieuw alle harten te veroveren.

Zijn stem klinkt nog warmer en zachter dan vroeger en met een keuze uit een repertoire van meer dan 900 liedjes weet hij alle leeftijden te boeien. Naast zijn eigen liedjes brengt Mike eigen persoonlijke interpretaties in zes verschillende talen van de mooiste hits van de laatste decennia, een geschenk voor elke organisator.

Evenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, wijk- en straatfeesten, bals van sportverenigingen en andere diverse organisaties (o.m politieke partijen, verkiezingsbals, enz...), serviceclubs, restaurants, brasseries, eet- en danscafés, hotels en feestzalen, daar scoort Mike als geen andere. Zijn zeer gevarieerd repertoire wordt ook erg geapprecieerd bij alle seniorenverenigingen.
Een meer dan geslaagde ontspanningsnamiddag of -avond vol romantiek, nostalgie, gezelligheid, ambiance en een vleugje humor, populaire schlagers, meezingers, enz.. dat alles mag U verwachten.

U kan een live on tape optreden van Mike Steve boeken bij

Mike Steve Productions

Rechtstreeks via : 
Mottantstraat 41 B 1.2, 9308 Hofstade-Aalst
GSM: 0475/24 90 55
mikesteveshow@gmail.com

Voor meer informatie, een boeking of een offerte volledig op maat, email naar het bovengenoemde e-mailadres of neem telefonisch contact op. De volledige organisatie, besprekingen en dergelijke meer kunnen rechtstreeks gebeuren met Mike Steve persoonlijk. Boek tijdig voor een topact aan een promotieprijs!!!

 

U heeft de keuze tussen :

01. Mike Steve in concert live-on-tape :

2 x 1u of non stop 2u
2 x 1u30 of non stop 3u
Optredens van langere duur, zoals 4u en 5u non stop met korte pauze zijn eveneens mogelijk. Mike kan immers putten uit een keuzerepertoire van meer dan 25 u liedjes van alle genre en voor alle leeftijden. Andere formules steeds mogelijk op aanvraag.
Een eigen professionele geluidsinstallatie voor 400 man is ter beschikking en steeds inbegrepen in de prijsovereenkomst. Deze P.A. installatie staat ook gratis ter beschikking van de organisator gedurende de show.

02. Live on tape met eigen discobar en dj met volledig eigen P.A.-installatie(all-in)

Van 3u tot 5u spektakel met 2 X 1u  live-on-tape optreden van Mike Steve.

03. Live on tape met live orkest 5u spektakel met eigen P.A.- installatie(all-in)

5u spektakel met 2 x 1u live-on-tape optreden van Mike Steve.

04. u kan elk optreden van Mike Steve ook boeken samen met één of twee van volgende zangeressen: Pascale en Tahira. Mike, Pascale en Tahira vormen voortaan samen ook een nieuw trio met als naam: " 3 GENERATIONS". Voorwaarden op aanvraag.

Mike Steve


Tahira

05. NIEUW: live on tape, een 5u durende show met Mike Steve als centrale gast, met o.m. zangeres Pascale, met zangeres Tahira en met gastoptredens van diverse Vlaamse en Nederlandse artiesten, alle genres, van schlagerzangers tot Elvis- en Andre Hazes interpretaties, country en western, enz... steeds met eigen installatie. Voorwaarden op aanvraag.


Een eigen professionele geluidsinstallatie voor 1000 man is ter beschikking en altijd inbegrepen in de prijsovereenkomst. Deze P.A. installatie staat ook gratis ter beschikking van de organisator gedurende de show.

Er worden gratis kleuraffiches  ter beschikking gesteld met vermelding van de organisator, de locatie, de datum en het uur van het evenement.

Alle prijzen op aanvraag. Algemene regel: uw budget is zijn prijs, onder bepaalde minimum voorwaarden. Aarzel dus niet om contact op te nemen. Er is voor elk wat wils.

Naar boven