Mike Steve

Mike SteveWelkom Biografie Nieuws Discografie Fotogalerij Boekingen

 

BOEKINGEN:

Alle info vind je ook op de Vlaamse seniorensite via deze link:
Vlaamse-Seniorensite.be Mike Steve en Pascale
In elke provincie bij Artiestenboekingen, vind je ons terug.

MIKE STEVE

 

Mike treedt opnieuw op en met zijn mooie, krachtige welluidende stem weet hij opnieuw alle harten te veroveren.
Zijn stem klinkt nog warmer en zachter dan vroeger en met een keuze uit een repertoire van meer dan 1000 liedjes weet hij alle leeftijden te boeien. Naast zijn eigen liedjes brengt Mike eigen persoonlijke interpretaties in zes verschillende talen van de mooiste hits van de laatste decennia, een geschenk voor elke organisator.

Evenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, wijk- en straatfeesten, bals van sportverenigingen en andere diverse organisaties (o.m politieke partijen, verkiezingsbals, enz...), serviceclubs, restaurants, brasseries, eet- en danscafés, hotels en feestzalen, daar scoort Mike als geen andere. Zijn zeer gevarieerd repertoire wordt ook erg geapprecieerd bij alle seniorenverenigingen.
Een meer dan geslaagde ontspanningsnamiddag of -avond vol romantiek, nostalgie, gezelligheid, ambiance en een vleugje humor, populaire schlagers, meezingers, enz.. dat alles mag U verwachten.

U heeft de keuze tussen :

01. Mike Steve live-on-tape : 

2 x 1u of non stop 2u 2 x 1u30 of non stop 3u Optredens van langere duur, zoals 4u en 5u non stop met korte pauze zijn eveneens mogelijk. Mike kan immers putten uit een keuzerepertoire van meer dan 25 u liedjes (meer dan 1000 liedjes) van alle genre en voor alle leeftijden. Andere formules steeds mogelijk op aanvraag. Een eigen professionele geluidsinstallatie voor 500 man is ter beschikking en steeds inbegrepen in de prijsovereenkomst. Deze P.A. installatie staat ook gratis ter beschikking van de organisator gedurende de show.

02. Mike & Pascale:

U kan elk optreden van Mike Steve uiteraard ook boeken samen met zangeres Pascale. Mike en Pascale hebben samen een CD opgenomen, WARE LIEFDE PARA SIEMPRE en de Spaanse versie: AMOR PARA SIEMPRE. En eind 2018 staan er nog duetten op de planning die op CD zullen opgenomen worden. Pascale (De Coensel) woont in Geraardsbergen en is een academisch geschoolde zangeres die van alle markten thuis is. Zij heeft o.m. 2 jaar jazz cursussen gevolgd bij Lady Lynn. Mike Steve en Pascale vormen een fantastisch duo met een zeer gevarieerd repertoire. Dit onafscheidelijk en getalenteerd duo is een must op al uw evenementen.

 

03: Mike, Pascale en Tahira vormen voortaan samen ook een nieuw trio met als naam: "3 GENERATIONS". Voorwaarden op aanvraag.

Er worden gratis kleuraffiches ter beschikking gesteld met vermelding van de organisator, de locatie, de datum en het uur van het evenement.

Alle prijzen op aanvraag. Algemene regel: uw budget is zijn prijs, onder bepaalde minimum voorwaarden. Aarzel dus niet om contact op te nemen. Er is voor elk wat wils.

VANAF SEPTEMBER 2021 KAN U MIKE EN PASCALE OOK BOEKEN VOOR EEN TRIO – OPTREDEN, SAMEN MET ZANGER-ENTERTAINER HEDWIG JACOBS, FINALIST VAN THE VOICE SENIOR.

Alle voorwaarden op aanvraag

 

DE TIJD VAN TOEN IS TERUG.

Speciaal voor bewoners en residenten van Woon- en Zorgcentra heb ik, samen met zangeres Pascale, (academisch geschoold), uit Geraardsbergen, een 90 minuten durend programma samengesteld, volledig aangepast aan de muzikale verwachtingen van dit publiek.

Liedjes brengen van decennia geleden tot de dag van vandaag, die ieder van hen nog kent en die hun terugbrengen naar de tijd van toen, dat is de bedoeling van dit aanbod ter gelegenheid van mijn 50 jarig jubileum in de showbizz. Een vleugje humor hoort er ook bij, evenals een cadeautje voor de jarige in het publiek.

Speciaal voor de Woon- en Zorgcentra heb ik een zeer lage promotieprijs berekend, steeds all in (90 minuten optreden, geluidsinstallatie, verplaatsingskosten). Het betere optreden kan bij ons dus ook goedkoop.

Vraag vrijblijvend info, u wordt steeds zo spoedig mogelijk van antwoord gediend

Naar boven